de ce iti e frica de aia nu scapi…si pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti..

oricat ai incerca sa scapi, sa nu mai apari, sa te faci uitat…nu poti.. pentru ca nu poti fugi de ”ei”… pentru ca ”ei” sunt ”raia” din viata ta, puroiul de care nu poti scapa oricat ai incerca sa cureti rana… ”ei” sunt cei care iti pastreaza inca vii amintirile de cacat pe care tot incerci sa le stergi din memorie….
dar oare de ce?… dar oare de ce tu? cu toate ca lor personal nu le`ai gresit si nu le`ai dat motive sa iti urmareasca viata din umbra si sa ti`o macine zi de zi… cu toate ca nu ai nici cea mai mica tangenta tu cu viata lor… cu toate ca ”ei” nu au niciun drept asupra vietii tale..si cu toate ca ”ei” nu stiu nici macar 1% din cat stii tu despre tine si despre viata ta..
dar pana la urma… de ce sa fugi? de ce sa fugi cand stii ca asa sunt oamenii..”ei” intotdeauna apleaca urechea la orice se zice din alta parte numai din gura ta nu… ”ei” prefera sa vorbeasca in loc sa asculte..”ei” prefera sa injunghie pe la spate in loc sa ajute..”ei” prefera sa faca rau chiar daca macar o data in viata cel/cea pe care acum il/o omoara le`a intins o mana cand aveau mai mare nevoie…
si poate ca vi se pare ca aberz.. dar nu e asa.. e purul adevar.. adevarul de cacat pentru unii..si adevarul gol golut pentru altii.

momentan blog inchis..(pana imi dau seama ce e de facut cu viata mea).

Advertisements
Published in: on 16 March, 2010 at 16:11  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://thewildchild.wordpress.com/2010/03/16/de-ce-iti-e-frica-de-aia-nu-scapi-si-pe-cine-nu-lasi-sa-moara-nu-te-lasa-sa-traiesti/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLeave a comment

  1. Ce-ai patit fata ? Nu stiu exact care e schepsisul in cazul tau, dar ce-ai cu blogul? Aici te mai poti exterioriza, macar!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: