2’nd shit of the day!

Ca altfel nu poate fi numit. La 6 dimineata cand cel putin eu venisem de la distractie individul nu stiu cat de disperat, tampit, nebun era dar o ardea cu multe baliverne pe feisbuci. Nu prea sunt in stare sa dezvolt acum, poate intr-o mica masura are dreptate dar cu siguranta cei care gandesc asa se vor sinucide de lustra la 50 ani in casa mamei. Si poftim acum portia de ras pe ziua de azi.

Tonenciuc Radu Florin

Femeia, ca si evreul, e un produs secundar al evolutiei umane. Ca si tiganul, iubeste muzica, dar numai in masura in care acea muzica ii permite sa danseze. Creierul femeii, ca si al negrilor, este cu cel putin o treime mai mic decat al barbatului. Femeia nu este la fel de puternica, de inalta, de abila ca barbatul. Femeile nu vor putea practica niciodata anumite meserii, ele nu vor putea fi niciodata mineri, piloti de avioane, soferi de curse, nici macar bucatari profesionisti. Oricit de bine ar gati o femeie, barbatii sunt cei mai mari bucatari, asta se stie. Femeile nu au ce cauta in arta. Ele nu stiu nici sa scrie, nici sa picteze, nici sa compuna muzica, decat la nivelul lejer al intretinerii unui mediu placut in casele lor. Femeile ar trebui tinute in casa. Ele sa-si vada de educatia copiilor lor, desi cei mai mari educatori, tot barbatii au fost. Femeile sunt incapabile de abstractizare.

Femeia este facuta numai pentru procreare, asta se vede clar din dispozitia anumitor organe in trupul ei. Femeile iubesc sexul, de aceea nu trebuie lasate sa exagereze. Femeile, ca si cainii, trebuie tinute la respect cu mina forte. Ca si ei, ele trebuie dresate de mici. Fetitele, mai ales, sint niste animale foarte periculoase. Nu va lasati fermecati de dragalasenia lor. Se vor transforma in niste mutanti, circotase, rele de gura, cicalitoare, se vor ingrasa si le va creste par pe fata lor cea astazi atat de dulce, sanii le vor cadea si vor face varice. Trebuie sa vedeti in orice fetita, femeia care va deveni nu peste mult timp.

Din pacate insa, statistic vorbind, femeile traiesc mai mult decat barbatii. Asta mai ales fiindca femeile nu se sinucid aproape niciodata. Ele nu sunt capabile sa asimileze valoarea, nu stiu ce inseamna curajul, demnitatea, onoarea, discretia, modestia, controlul, fermitatea, munca, suferinta. Femeile nu sufera, ele mimeaza suferinta. De aceea, spre deosebire de barbati, stiu foarte bine sa planga.

Femeile ar trebui inchise in rezervatii. Ar trebui hranite, ajutate sa se dezvolte, aduse in conditii bune pana la o anumita virsta, ideala procrearii. Pe urma, pe la 40-45 de ani, odata ce si-au terminat menirea, ele ar trebui eutanasiate cu blandete. Orice barbat ar merita sa aiba in patul lui, tot timpul, femei intre 15 -30 de ani. Cele peste 30 ar fi date barbatilor care nu mai pot procrea, ca sa se mai distreze si ei cu ceva. Nici o femeie peste 45 de ani nu merita sa mai traiasca. Ele nu aduc decat nefericire barbatilor lor si ii impiedica sa traiasca langa exemplare tinere ale speciei.

Femeile nu se deosebesc intre ele. Nu conteaza ce alegi, pana la urma tot acolo ajungi. De aceea, n-are nici un rost sa preacurvesti.

Published in: on 5 May, 2012 at 12:47  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://thewildchild.wordpress.com/2012/05/05/2nd-shit-of-the-day/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: