Sa inceapa balacarealaa..:)

De fapt a inceput de cateva zile bune, cand toti candidatii visatori la tronul de primar au inceput sa isi arunce in stanga si in dreapta marile lor abilitati si viitoarele lor planuri marete cu care vor ridica orasul din mocirla. Bai, sa fim seriosi, am 20 de ani nu 2, altii au si mai mult. Chiar nu mai punem boticul la astfel de promisiuni cand in ultimii ani in loc sa fie bine a fost din ce in ce mai rau, si nu dau vina pe nimeni, pur si simplu nu s-a facut nimic. Cele mai bune drumuri s-au transformat in cele mai noroioase si pline de gropi, din atatea locuri de munca si institutii dupa care acum plangem (IAS-ul, Chimica) au ajuns tot mai multi someri, din spital destul de bun pe vremuri am ajuns sa ne moara oamenii cu zile pentru ca salvarea nu are drum spre Marasesti (Da-tii doamna un algocalmin si incercam si noi sa ajungem cand putem-in 7 ore-!), dintr-un oras destul de curat si fara caini am ajuns groapa de gunoi si sanul tuturor cainilor din judet. Nu mai vorbesc de orasul de “devale” de unde atunci cand aveam 5 ani si stateam pe gard la bunica-mea vedeam pe camp vacile iar acum nu se vad decat sute de case din chirpici si rromi (sa nu cumva sa ii jignesc) cat cuprinde.

Pentru ca orasul sa mai fie iar la un nivel cat de cat bun nu numai viitorul primar trebuie sa arunce cu promisiuni, si noi ar trebui sa facem ceva sa fie bine. Degeaba vrem curatenie cand scuipam seminte pe strada, aruncam ambalajul de la inghetata sau pampers-ul copilului prin tufisuri. Degeaba vrem educatie si disciplina cand dam drumul copiilor pe strada nesupravegheati de dimineata pana seara si ori ii asculta pe cei mari cum injura ori rup copacii abia plantati sau strica singurele locuri de joaca ramase. Degeaba vrem locuri de munca si drumuri ca in palma daca nu iesim intr-o zi si urlam din rasputeri ca ne-am saturat de felul in care am decazut, si ne dorim mai mult pentru noi, copiii si nepotii nostri.

Stiu ca votul meu conteaza, la fel cum conteaza al tuturor dar ce rost are daca nici un candidat nu imi insufla increderea de care am nevoie?! Acum sa fim realisti, in afara de CARTIERUL NOU – popularimea cea mai saraca in creier(si aici nu mai sunt draguta)- mai e cineva care sa puna stampila doar pentru o sticla de ulei si o punga de zahar? Eu una nu cred!! Si inca ceva, daca dragutii nostri candidati isi arunca cu noroi in contracandidati si isi zic vrute si nevrute mai rau ca la usa cortului(si asta nu intr-o conferinta “civilizata” de fata cu tot orasul, nu, de fata cu vreo 4-500 de faceboocieni ca acum asa se poarta – si macar tehnologia sa ajunga si la noi ca altceva pauza), cine naiba ii mai voteaza pe 10 iunie dupa asa comportament?

Advertisements
Published in: on 22 May, 2012 at 16:27  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://thewildchild.wordpress.com/2012/05/22/sa-inceapa-balacarealaa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: