Shity situation!!!

Daca tot am ajuns si eu acasa incerc sa ma bucur de televizor cat pot..

Dar, un mare DAR, la ora 16:00 incepe “telenovela mamei”, vesnicul serial Tanar si nelinistit care e de vreo 20 de ani la televizor si de 35 de ani se tot filmeaza, asa ca trebuie sa stau sa imi sangereze ochii si urechile uitandu-ma la el. Si uite asa aflu ca fiul lui Jill defapt nu mai e fiul ei pentru ca mai nou i-a fost schimbat la nastere de sotia celui cu care a facut copilul si care intre timp defapt s-a aflat ca e mama ei, iar fiul(chiar am un lapsus cum il cheama) care defapt nu ii mai e fiu acum vreo 5 ani(in ani de-ai nostri) nu s-a mai casatorit cu Mackenzie pentru ca se descoporise imediat dupa ce se aflase ca Chaterine e mama lui Jill ca sunt defapt frati vitregi/verisori(ceva in genul) si nu pot face nunta(noroc ca Mac era fata cuminte si nu si-a desfacut picioarele ca mirosea a incest..dar cum e telenovela s-au gandit la tot). Si Jenna, draguta englezoaica de la bar, se pare ca defapt ea a omorato pe Carmen, care Carmen intr-un episod a aparut iar dar defapt era verisoara ei care semana leit si incerca sa afle cine a omorato pe Carmen, dar defapt a fost o inscenare si povestea a ramas in pom, iar Jenna acum o face pe nebuna si bolnava si Kevin nu o mai iubeste iar ea vrea o casuta cu el, si multi copii, multi multi. Iar Brit daca nu a reusit sa fie o Chancellor pentru ca Mackenzie i la furat pe Bill(Adica ala de aveam lapsus mai sus) acum se da la Cane fiul asta schimbat la nastere al lui Jill..Dar Cane flacau destept s-a prins ca Brit ii vrea doar numele si averea si acum ii da papucii…

Eh daca cineva reuseste sa citeasca si sa inteleaga ce am zis eu mai sus e un BO$$.. Si nu sunt nebuna fix la fel de incurcata ca rezumatul meu e si tembelonovela. Nu mai zic ca au schimbat atatia actori ca nu iti mai dai seama care cum e. Mai povestesc putin mai tarziu dupa ce trece pauza..si mai asimilez vreo 1000 de informatii.

 

Advertisements
Published in: on 8 June, 2012 at 16:50  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://thewildchild.wordpress.com/2012/06/08/shity-situation/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 CommentsLeave a comment

  1. hai ma ca serialul e dragut 🙂 il vad cam la 3 4 luni cand ajung la un anumit bar de pe brailei si imi omor timpul uitandu-ma ;)))

    tu chiar cauti nod in papura din orice , fii si tu mai calma totusi ca nu merita atata stress

  2. Dar nu e stress.. e o nebunie totala:)) ..Pur si simplu nu mai inteleg nimic ..:))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: