Motiv?!

E 2:03 a.m. – cand ma apuc sa aberez.

Nu am mai scris de mult timp, prea mult timp.

Pentru o luna am ajuns iar in puf la mama, unde am dat de civilizatie pe partea de televizor, mancare calda de la aragaz, cada si spatiu cat cuprinde dar in acelasi timp am revenit in orasul fantoma (poate par pretentioasa venita de la inspe mii de cluburi si figuri dar nu e asa, aici chiar e totul mort si stie toata lumea asta), acum sunt si tintita la pat ca m-am obisnuit cu 40 de grade la capitala iar aici seara cand ies sunt 16 asa ca m-a pocnit o mica raceala. La pat cum sunt stau cu ochii aruncati in televizor, si de ce m-am apucat sa scriu acum, pentru ca am deschis blogul si m-am uitat la fix a doua mea postare unde faceam de ras televiziunea in 2009 asa ca m-am gandit sa o fac si acum.

Am suspinat 1 an dupa televizor, pe unde prindeam ma lipeam de el ca aia mici de dulciuri sau desene, ma uitam la orice dar cand imi cadea telecomanda in mana mai mult pe History si TLC (la porcarii de emisiuni fata de ce e pe restul programelor).

Zilele astea, e putin spus s-au fortat emisiunile cu moartea baiatului si eutanasierea cainilor, nu, au abuzat ca niste nenorociti ce sunt de cazul asta si l-au intors pe toate partile, de altfel cum fac mereu cu orice caz, “intervieveaza” persoane, terfelesc, mituiesc.

Nu mai inteleg nimic, adica dupa asta suspin?! Dupa niste emisiuni care nu cauta solutii ci doar dau oameni cap in cap pentru rating? Pai inseamna ca nu am pierdut nimic 1 an fara tv mai mult am castigat.

Si apropo de caini, incep prin a spune ca habar nu am ce scot pe gura – eu. Am avut, am si imi doresc caini. Mi-s mai mult decat dragi. Dar serios cu maidanezii in haita e altceva. E prea mult. E frica, e ura – recunosc, urasc maidanezii. Aici in oras sunt, si chiar nu mananc masline aproximativ 1000 de caini, adusi abuziv noaptea de dube, fara numar de inmatriculare, constant. Sunt haite de 10-15 caini pe la toate blocurile. Acum nu i-au in considerare haitele de 5-6 caini care erau in fata blocului de cand eram pusti cu “trânsa în ţărână”, pentru ca aia ne stiau si chiar daca noaptea ne latrau pe la colturi cand ii strigai pe nume se potoleau sau sareau doar la picioarele tiganilor. Nu, ma refer la astia fara nume, cu ranjetul de atac tot timpul de care am ajuns sa imi fie frica. Ies cu teama din scara zi si noapte (escortata ca altfel refuz sa ies). Merg pe strada tremurand si uitandu-ma in stanga si in dreapta sa nu cumva sa imi sara unul in fata si apoi mai multi. Si asta nu e treaba de 2 saptamani de cand cu cazul mediatizat, nu, e de 1 an sau 2 de cand s-au inmultit mai ceva ca ciupercile dupa ploaie. De cand au inceput sa fie in parc mai multi caini decat copii, ceea ce e un lucru alarmant cred eu mai ales pentru parinti.

Si acum sa explic de ce nu stiu ce vorbesc, pentru ca atunci cand s-a pus vorba eutanasierii am zis ca votez, ba mai urat mi-am luat pistol cu bile chipurile sa ma apar de ei. Chiar si cu toata teama si ura de mai sus nu ma lasa inima, mai ales dupa ce am vazut imagini cu caini otraviti sau batuti pana la moarte. Nu sunt laşă, e doar milă.

Trebuie sa existe si alte solutii. Chiar daca privind din alt punct de vedere ne omoram intre noi, ucidem animale sa le mancam, otravim tot ce e in jur. Una e sa omori *n caini ca sunt violenti si una e sa omori 100.000 de caini ca si cum ai taia 100.000 de porci pentru Craciun sa aiba tot Bucurestiul ce manca.

Nu toata lumea e de acord, stiu, e normal. Se vor mai face miting-uri si pro si contra. Se va aplana totul dupa o vreme, scurta, si problemele vor reaparea. Pentru ca suntem niste tampiti. Niste sugative, care trag totul pentru patratica proprie.

Si am aberat o ora, de nesomn, de nevoie, de dor, din prostie si gata.

Concluzia: Daca, nu cred ca trebuie sa zic din pacate, se ajunge la eutanasiere in masa macar sa includem in masa aia si tiganii. Ar fi un fel de Auschwitz complet. Pentru tigani sunt pro oricand, chiar daca pare ca am aberat in van tot ce e mai sus.

P.S. Acum aud vreo 10 latrand pe strada, printre care e o catea cu picioarele din spate rupte, se taraie vai de ea.

Advertisements
Published in: on 12 September, 2013 at 02:58  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://thewildchild.wordpress.com/2013/09/12/motiv/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 CommentsLeave a comment

  1. ultima fraza ar trebui stearsa sau cosmetizata ;))

    televizorul il am doar de frumusete deci nu ma intreba de stiri prea mult dar la faza cu cainii comunitari te cam contrazic , in ultimii 2 ani s-au inputinat simtitor in focsani .

    acum ani de zile cand vizavi de sediul pd si pnl din piata de pe independentei era un magazin de chimicale am avut ‘tupeul’ sa nu ocolesc o haita de vreo 30 ‘catelusi’ care erau imprastiati pe acolo si cand am ajuns in centrul lor au facut cerc in jurul meu . norocul meu a fost ca unul dintre caini ma stia ( beethoven ) si a latrat o singura data si mi-au facut loc sa trec . la momentul actual ( ultimii 2 ani ) de un singur caine mi s-a facut frica cand m-a atacat si asta ca mai era pe langa un alt caine de rasa , talie mare plimbat de o femeie .

    ca concluzie ar trebui eutanasiati doar cei agresivi impotriva carora li s-au facut plangeri

  2. :).. Nu mai aveti in Focsani pentru ca sunt toti adusi in Marasesti, despre el e vorba nu despre Focsani..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: